Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Niet-voeding

Van bestickeren tot (her)verpakken

Wij maken je producten klaar voor verkoop

Non-foodproducten verpakken en bestickeren: niemand doet het zo efficiënt als wij.
Nylonkousen labelen, cosmetica van krimpverpakking voorzien of gadgets onder flowpack steken. Kleine reeksen verwerken, die grote geautomatiseerde productielijnen niet efficiënt aankunnen. Een vorige opdracht weer uitpakken en herverpakken omdat een promotie is gewijzigd? Soms zijn er uitdagingen waar een machine niet tegen opgewassen is.

Onze sterke punten

Geavanceerd stockbeheer

Wist je dat we xx.000 palletplaatsen hebben? Stockeer je voorraad gerust in ons magazijn en reken op ons om het overzicht te behouden. We weten exact welke producten binnenkomen in welke hoeveelheden, en hoe en wanneer die weer de deur uitgaan.

High-tech machinepark

Onze technische specialisten brainstormen en ontwikkelen productielijnen, programma’s of andere oplossingen op maat van jouw opdracht.

Duurzaamheid

We experimenteren met recycleerbare of composteerbare verpakkingen en leggen de nadruk op verpakken in karton.

Efficiëntie

Voor elke nieuwe taak analyseren we het proces, bekijken we de te nemen productiestappen en stellen we technische fiches op, essentieel voor een eenvormige en efficiënte uitvoering.

Kies of combineer je verpakkingsdiensten

Onze straffe mensen inzetten in jouw bedrijf?

Laat ons weten waarvoor je extra handen en slimme technologische oplossingen nodig hebt, en we bezorgen je een voorstel op maat.

Schakel ons in voor je verpakkingsopdracht

Maatschappelijk verantwoord

Je kiest bij Maatwerkbedrijf BWB voor lokale, sociaal verantwoorde tewerkstelling in een bedrijf waar diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid voorop staan. Dankzij jou krijgen onze mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt vlot overbrugd.

Flexibel inzetbaar

Pieken en dalen in je productie? Seizoensgebonden werk? Of opdrachten die heel specifieke skillsets vereisen? De teams van Maatwerkbedrijf BWB zijn flexibel in alle opzichten. Schakel hen in en geef je bedrijf maximale groeikansen.

Gecertificeerde kwaliteit

De eindproducten die we leveren, maar ook de manier waarop we onze diensten uitvoeren en hoe onze mensen worden gecoacht: bij Maatwerkbedrijf BWB ben je zeker van topkwaliteit in elke schakel van de productie. We zijn trots op de kwaliteitscertificaten die dat erkennen.

Lokaal

Met Maatwerkbedrijf BWB hou je je productie lokaal. Dat scheelt een hoop transportkosten én CO2-uitstoot. Onze gebouwen liggen in de buurt van de A12 Antwerpen-Brussel, een belangrijke logistieke ader.