Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Maatwerkbedrijf BWB als volwaardige back-up

Al meer dan een decennium geeft een team van Maatwerkbedrijf BWB elke dag het beste van zichzelf in de brouwerijen van Palm, De Hoorn & Rodenbach. Maar wat doen ze daar precies? We spraken met Arn Kaerts, Logistics & Supply Chain Manager.

Geschenkverpakkingen en displays

Arn: “De maatwerkers van Maatwerkbedrijf BWB werken dagelijks bij ons ter plaatse aan herverpakkingsopdrachten: kartonnen clips boven op bierflesjes zetten zodat die samen verpakt zitten, displays vouwen en vullen, geschenkverpakkingen maken met bijvoorbeeld twee Cornet-flesjes en een glas erbij.

Dat ze intern bij ons aan de slag zijn, is een groot voordeel. We kunnen makkelijk de planning aanpassen en de ploeg inzetten waar de nood het hoogst is. En we hoeven daarvoor niets naar een andere locatie te brengen. Zo besparen we op transportkosten én op de ecologische voetafdruk van onze producten.

En wat ook heel fijn is: in drukke periodes sturen ze heel flexibel een tweede, of zelfs een derde ploeg. We hebben met hen een volwaardige back-up, en da’s toch wel een luxe.”

“De mensen van Maatwerkbedrijf BWB kennen onze business zo goed, dat ze soms beter weten dan wij wat er moet worden gedaan.”
Vlotte communicatie

“De mensen van Maatwerkbedrijf BWB kennen onze business zo goed, dat ze soms beter weten dan wij wat er moet worden gedaan. Het zijn de hardste werkers van de brouwerij en ze geven 8 uur per dag het beste van zichzelf, aan hetzelfde tempo. Wat opvalt: het maatwerkbedrijf vindt ergonomisch werken heel belangrijk. Ze investeren zelf in materiaal voor hun werknemers, dat ze bij ons laten leveren.

Maatwerkcoach Dominique denkt bovendien met ons mee om het werk zo efficiënt mogelijk te organiseren. Ook met de andere collega’s van Maatwerkbedrijf BWB loopt de communicatie vlot: we kunnen altijd rekenen op een snelle reactie. Het is gewoon leuk samenwerken.”

Interessant? Deel het met je vrienden!