Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Wil je iets in vertrouwen melden?

Dat kan via het invulformulier op deze pagina. Binnen 7 kalenderdagen krijg je een ontvangstbevestiging. Onze interne dienst onderzoekt en behandelt onpartijdig elke melding. Binnen de drie maanden na ontvangst informeren we jou over de stappen die we ondernomen hebben. Je kan ook kiezen om de registratie anoniem te doen. In dat geval krijg je geen ontvangstbevestiging en kunnen we je niet informeren over de opvolging van je melding.

De vertrouwelijkheid en bescherming van jou, als melder, zijn essentieel. Ons klokkenluiderskanaal garandeert een vertrouwelijke behandeling voor iedere melding. Onze interne dienst maakt jouw identiteit niet bekend en de melding zal je op geen enkele manier benadelen.

Wil je dit meldingskanaal niet gebruiken? Dan kan je de melding ook doorgeven aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg of de Programmatie Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Armoedebestrijding, Sociale Economie en Grootstedenbeleid of de federale Ombudsman.