Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Werken bij BWB

Een job waarin je echt het verschil maakt

Werken bij Maatwerkbedrijf BWB

Met zo’n 300 zijn we bij Maatwerkbedrijf BWB, en we zijn altijd op zoek naar extra collega’s. Ons bedrijf is een flexibele productiepartner voor heel wat bekende merken.

Onze medewerkers gaan aan de slag in een job die het beste past bij hun unieke kwaliteiten. Maatwerkbedrijf BWB creëert kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor ondersteunende experts. Bovendien ben je bij ons zeker van je job. Niet voor niets hebben we intussen een halve eeuw op de teller.

Wil jij een job waarin je echt het verschil maakt voor mens en maatschappij?

Aan de slag bij Maatwerkbedrijf BWB

In een productie-omgeving als maatwerkcoach

Een job die écht zin heeft en zin geeft: die vind je hier.

Het werk van je team loopt gesmeerd, en dat is dankzij jou. Als maatwerkcoach coördineer je de activiteiten van je teamleden, of dat nu op de productievloer is, of buiten in parken en tuinen.

Samen met je team zorg je ervoor dat de productie-opdrachten van onze klanten op tijd en met de juiste kwaliteit afgewerkt worden.

Waar je ook werkt, je bent de rots in de branding van je maatwerkers. Je helpt hen om hun talenten maximaal in te zetten. Samen geven we mensen met een arbeidsachterstand kansen. Ze krijgen hier een volwaardige job en zetten zich elke dag in met aanstekelijk plezier. Dankzij jou ontwikkelen ze vaardigheden die van pas komen op de werkvloer en in hun dagelijks leven.

En jij? Jij kan uiteraard rekenen op de nodige omkadering, een correct loon, een werkomgeving die je kansen geeft om met mensen te werken en om je eigen skills verder te ontwikkelen.

Je bent een enthousiaste maatwerker?

Ga je bij ons als maatwerker aan de slag, dan werk je in onze eigen vestiging in Londerzeel of in de gebouwen van onze klanten. Ga je bij de groendienst aan het werk, dan werk je vaak op verschillende plaatsen.

Om te bepalen waarin jij bij ons je tanden kan zetten, bekijken we samen je mogelijkheden. Producten verpakken of labelen, displays bouwen, fietsen monteren, verpakkingen leegmaken of vullen: het werk is ongelooflijk gevarieerd, en jouw specifieke sterktes komen zeker van pas.

Goed om te weten: om te kunnen werken als maatwerker, heb je een erkenning nodig van de VDAB. Tijdens een gesprek evalueren ze jouw situatie en ze helpen je om een job op jouw maat te vinden. Vraag je erkenning hier aan.

VDAB-erkenning al op zak?

E-commerce: Customisatie / Labeling

Onze sterke punten

Werkzekerheid

Maatwerkbedrijf BWB is een stabiele werkomgeving waar je zeker bent van je job. Al sinds het begin van ons verhaal in 1971 bieden we onze medewerkers consistent zinvol werk, structuur en ondersteuning.

Groeikansen

Op onze werkvloer krijg je de kans en de tijd om te groeien. Je kan vertrouwen op begeleiding en ondersteuning, in elke functie. Starten en intussen nog de opleiding tot maatwerkcoach volgen? Dat kan: contacteer ons voor meer informatie.

Ergonomie

Werken bij Maatwerkbedrijf BWB: da’s een actieve job. Daarom bekijken we voortdurend hoe we het lichaam zo weinig mogelijk belasten. Flexibele werkposten, opleidingen, analyse en preventie: ergonomie krijgt elke dag aandacht.

Bereikbaarheid

We zijn heel vlot bereikbaar: ons hoofdgebouw ligt in de buurt van de A12 Antwerpen-Brussel. Voor de taakverdeling op de andere locaties houden we uiteraard rekening met de mobiliteit van onze medewerkers.

Extralegale voordelen

Onze medewerkers kunnen rekenen op een correct loon en extralegale voordelen als maaltijdcheques, een sectorpremie, een fietsvergoeding, een groepsverzekering, een eindejaarspremie, twee extra feestdagen, loonpremies voor arbeiders … En afhankelijk van je leeftijd, krijg je er ook nog ‘rimpel’-vakantiedagen bij.

Teamspirit

In onze warme werkomgeving hoef je nooit lang te zoeken naar een luisterend oor. Op de werkvloer ontstaan heel wat vriendschappen, en ernaast trouwens ook: we organiseren regelmatig activiteiten, personeelsfeesten of uitstappen met het gezin. Ook een mooie work-life balans vinden we heel belangrijk.

Maatwerkbedrijf BWB in cijfers

0
m² eigen productievloer
0
verschillende locaties
0
gewone palletplaatsen
0
gekoelde palletplaatsen
0
sterke arbeiders
0
fantastische begeleiders
+ 0
jaar Maatwerkbedrijf BWB
+ 0
trouwe klanten

Zin om écht een verschil te maken bij je volgende job?

Ontdek onze openstaande vacatures

Solliciteer hier spontaan

Heb je nog vragen?

Neem contact op met HR. Zij beantwoorden met plezier al jouw vragen!

Veerle Goossens HR-directeur
Pieter Van Rossem Personeelsdienst