Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Deel van de Veritas-familie

In het warehouse van Veritas in Tisselt werken 8 à 10 maatwerkers van Maatwerkbedrijf BWB. Corneel De Maeyer, CEO van Veritas, vertelt hoe onze maatwerkers niet alleen deel uitmaken van de Veritas-familie, maar ook een grote rol spelen in de optimalisatie van de stock voor de Veritas-winkels. 

Corneel: “De ploeg van Maatwerkbedrijf BWB is naadloos geïntegreerd in de Veritas-familie. De band met onze eigen medewerkers is echt close. We horen vaak dat de mensen van het maatwerkbedrijf heel trots zijn om bij Veritas te werken: fijn dat wij op die manier een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. We vinden het heel belangrijk om iedereen kansen te geven, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

“Het team van Maatwerkbedrijf BWB is enorm sterk in werk dat een langdurige focus vraagt. Ze werken zo minutieus en correct, het eindresultaat is altijd perfect.”
Herverpakken, labelen, stock aanpassen per locatie

“Bij Veritas verschilt het assortiment van winkel tot winkel, om relevant te zijn voor de lokale consument. Dat brengt extra werk met zich mee op het vlak van herverpakken, labelen, de stock aanpassen per locatie. En daarvoor schakelen we met plezier Maatwerkbedrijf BWB in.

In ons warehouse in Tisselt bestickeren ze onder meer doosjes, heel concreet voorzien ze bijvoorbeeld ook compressiesokken van Franstalige en Nederlandstalige labels. Zo zijn onze producten in regel met de Belgische wetgeving. Daarnaast maken ze pakjes klaar voor verzending voor onze e-commerce-afdeling. Stuk voor stuk belangrijke, noodzakelijke taken.

We merken dat de collega’s van Maatwerkbedrijf BWB enorm sterk zijn in werk dat een langdurige focus vraagt. Ze werken zo minutieus en correct, het eindresultaat is altijd perfect. Onze eigen mensen zijn vaker afgeleid door andere dingen op hun to-dolijst.”

Economische realiteit

“Aangepaste prijsetiketten, aangepaste verpakkingen: in het hele verhaal van optimalisatie voor de klant speelt het Maatwerkbedrijf een grote rol. De planning stemmen we af op de teams in samenwerking met de aanwezige begeleider. Want uiteraard verliezen we de economische realiteit niet uit het oog: het assortiment moet tijdig buiten, deadlines worden altijd gehaald.”

Interessant? Deel het met je vrienden!