Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Maatwerkbedrijf BWB: zet je productie op punt

Voeding (her)verpakken

Onze mensen zijn helden in verpakken. Dankzij hun focus-met-arendsoog én de high-tech machines waarin we investeren, loopt elke verpakkingsuitdaging gesmeerd. Veilig, voor een competitieve prijs, en altijd met respect voor je deadline. Challenge accepted.

Niet-voeding (her)verpakken

Labels nodig op producten die blanco van je leverancier komen? Verschillende stickers plakken per land waarnaar je uitvoert? Of pakketten samenstellen op maat van de winkels die je bevoorraadt? Reken op de teams van Maatwerkbedrijf BWB voor een 100% correcte verpakking.

E-commerce

Heb je een succesvolle webshop? Dan moeten er allicht véél pakjes samengesteld, verpakt en verzonden worden. Reken op Maatwerkbedrijf BWB voor een compleet en gestroomlijnd servicepakket. Google Review voor je webshop: 5 sterren.

Montage & (elektro) techniek

Een apparaat ontmantelen, de onderdelen sorteren en laten verrijzen tot een nieuw toestel: yep, voor montage en assemblage hebben we de behendigste handen in huis. Straffer nog, om de processen te optimaliseren zetten we high-tech en innovatieve technieken in. Blijven sleutelen aan ingenieuze oplossingen is bij ons part of the job.

Landschapsinrichting en -onderhoud

Investeren in landschapsarchitectuur levert plaatjes van parken op. Al is het soms groen lachen bij de uitdagende taak om al die planten en struiken in het gareel te houden. Laat dat nu net de sterkte zijn van ons groenteam!

Onze straffe mensen inzetten in jouw bedrijf?

Laat ons weten waarvoor je extra handen en slimme technologische oplossingen nodig hebt, en we bezorgen je een voorstel op maat.