Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Groendienst

Van tuinaanleg tot onderhoud

Royaal én budgetvriendelijk onderhoud? Yes please!

Wist je dat het Belgische koningshuis een beroep doet op Maatwerkbedrijf BWB voor het onderhoud van de koninklijke tuin?
Ja, tuurlijk steken we graag van wal met zo’n mooie referentie. Maar onze specialisten van de groendienst buigen zich over élk project: alle vormen van tuinaanleg, elk type onderhoud van parken en tuinen.

Eenmalig of langetermijnsamenwerking

Zoek je een partner om eenmalig een tuin aan te leggen? Of leg je liever meteen een jaarplanning vast om je groene ruimtes in topconditie te houden? Schakel ons gerust in voor een terugkerende opdracht.

Video afspelen over Groendienst en onderhoud: particulieren, bedrijven en overheden

Schakel ons in voor je groenonderhoud

Onze straffe mensen inzetten in jouw bedrijf?

Laat ons weten waarvoor je extra handen en slimme technologische oplossingen nodig hebt, en we bezorgen je een voorstel op maat.

Onze sterke punten

100% ecologisch

Onze groendienst gaat voor 100% ecologisch werk. Onkruid verwijderen we met infraroodtechniek of met stoom, tuinafval nemen we mee of verhakselen we ter plaatse om te gebruiken als bodembedekker. We beschikken over onze eigen machines, en die zijn zo veel mogelijk elektrisch.

Economisch

Ons groenteam combineert economie – ofwel rendabel werken door een prijsgunstig beleid – en ecologie, zonder chemicaliën en goed voor de natuur: dat noemen we ‘econologisch’ werken. En dat vinden we niet meer dan logisch.

Uitgebreid netwerk

Bij Maatwerkbedrijf BWB kan je rekenen op een uitgebreid netwerk van tuinprofessionals. We brengen je met veel plezier in contact met de tuinarchitecten en tuinaannemers waar we vaak mee samenwerken.

Multi-inzetbaar

In de wintermaanden schakelt de natuur een versnelling lager. Dan gaan we over op niet-weergevoelig werk, zoals oa. paden aanleggen. Maar wist je dat je ons ook kan inschakelen voor andere klussen? Een stevige schoonmaak bv. of eenvoudige renovatiewerken? We ruimen op – denk aan garages, zolders, schuren of polyvalente zalen – we schilderen of houden ruimtes in goede staat door preventief onderhoud.