Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

Montage & techniek

Van assemblage tot reiniging

Wij monteren je producten tot een verkoopsklaar geheel

Bestaan jouw producten uit onderdelen die nog in elkaar moeten worden gezet? Laat ze bij ons leveren, en wij monteren ze tot een verkoopsklaar geheel. We monteren en assembleren producten van elk type: van fietsen tot gyproc-wanden.

Onze specialiteiten

Onze straffe mensen inzetten in jouw bedrijf?

Laat ons weten waarvoor je extra handen en slimme technologische oplossingen nodig hebt, en we bezorgen je een voorstel op maat.

Onze sterke punten

Duurzaam

Wil jij stappen zetten richting circulair en duurzaam ondernemen, dan helpen wij je enthousiast met de 10R-strategieën. Doe een beroep op onze mensen om je producten te herstellen (Repair), moderniseren (Refurbish), in een nieuw product te steken (Remanufacture) en meer.

Flexibel inzetbaar

Binnenkort renovatiewerken gepland? Of komen de solden eraan? Soms kan je extra handen gebruiken om je assemblage of recyclage gesmeerd te laten verlopen. Reken op ons om drukke periodes op te vangen.

Lokaal

Zet je in op duurzaamheid, dan is een lokale partner de logische keuze. Daarmee beperk je immers je transportkosten en CO2-uitstoot. Onze gebouwen liggen in de buurt van de A12 Antwerpen-Brussel, een belangrijke logistieke ader.

Maatschappelijk verantwoord

Je kiest bij Maatwerkbedrijf BWB voor lokale, sociaal verantwoorde tewerkstelling in een bedrijf waar diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid voorop staan. Dankzij jou krijgen onze mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt vlot overbrugd.