Maatwerkbedrijf BWB vzw

Nijverheidsstraat 15/2, 1840 Londerzeel
052 52 27 00
info@maatwerkbedrijfBWB.be
BE 0407.642.104)

E-commerce

Van orderpicking tot customisatie

‘Uw bestelling is ingepakt’: door ons, with love

Heb je een bedrijf met een bloeiende webshop? En kan je tijdelijk of permanent hulp gebruiken bij het klaarmaken en verzenden van je online bestellingen? We bekijken samen met jou de bijzonderheden van je zaak en stellen een slimme, budgetvriendelijke oplossing voor: geautomatiseerd of met de hand, helemaal op maat.

Jouw online orders op orde, van A tot Z

Onze straffe mensen inzetten in jouw bedrijf?

Laat ons weten waarvoor je extra handen en slimme technologische oplossingen nodig hebt, en we bezorgen je een voorstel op maat.

Onze sterke punten

Compleet servicepakket

Je hele e-commerce outsourcen? Dat kan. Bij Maatwerkbedrijf BWB bieden we een complete service: we stockeren je producten, we stellen de pakketten samen, waar nodig voegen we jouw persoonlijke touch toe. We maken de bestellingen klaar en overhandigen ze aan de koerierdienst.

Flexibel

Er zijn zo van die tijden in het jaar – Valentijn, Pasen, Kerstmis, we zeggen maar wat – dat je als uitbater van een webshop plots overspoeld wordt door bestellingen. En die moeten natuurlijk op tijd zijn voor de Grote Dag. Zie je een piekperiode aankomen? Schakel ons in voor periodes naar keuze.

Kwaliteitscontrole

Twee paar ogen zien meer dan één: daarom controleren onze medewerkers hun werk niet zelf. Tussen het bestickeren en inpakken bijvoorbeeld voorzien we een tussentijdse controle. Ook voordat de producten worden klaargezet voor verzending, worden alle gegevens nog eens gecontroleerd.

Duurzaam

Heb je een webshop met ecologische producten? Dan hecht je ook belang aan een ecologische verpakking. Wij leggen altijd de nadruk op verpakken in karton en we experimenteren met nieuwe oplossingen voor recycleerbare of composteerbare verpakkingen.